Vuosi 2016 vs. 2017

Vuosi 2016 oli omalla tavallaan todella rankka. Tuli koettua sellaista mitä ei missään tapauksessa ikinä halua kokea uudelleen, mutta myös hyvääkin tapahtui.

Maaliskuussa Vitsi synnytti odotetut toivotut ja halutut pennut. Valitettavasti jokin asia ei mennyt niinkuin oppikirjoissa ja menetimme kaikki pennut. Eikä ollut edes mitään yhtä tiettyä syytä miksi pennut meni. Tuntui todella rankalle jaksolle. Vitsi itse menetti ruokahalun ja oli todella masentunut. Yritettiin palata arkeen, mutta koiraa ei kiinnostanut niin mikään pitkään aikaan. Nyt melkein vuosi myöhemmin se alkaa olla palautunut omaksi hienosti prinsessaksi joka haluaa tehdä ja elää. Onneksi alkoi meinaan itsestä tuntua jo todella, että loppuu keinot hänen kanssaan. Tällä hetkellä Vitsi voi paremmin tosiaan. Vähän lihonnut ja karvan kasvu alkanut normaalisti. Juoksut oli ja meni normaalisti. Eläkkeellä olevan Vitsin tavoitteet on pysyä virkeänä ja eloisana. Jos sen kanssa johonkin mennään niin mennään, mutta en ota mitään tavoitteita sen kanssa.

Maaliskuussa synnytti myös Armi josta minulle jäi Vosu (Trindy’s Yippie-Kay-Yay). Vosusta tuli myös kouluni ”projekti” eli koira joka siellä pyörii mukana ja jonka kanssa käydään näitä koulu juttuja läpi. Vosu on aika erinlainen mitä itsellä ennen ollut. Se on samaan aikaan tosi tyhmä ja tosi fiksu. Se tekee täysillä ja haluaa mielyttää. Se haluaa tehdä lähellä töitä ja osallistua ihan kaikkeen. Vosun tavoite vuodelle 2017. Olen pitkään miettinyt mitä tuolle uskallan heittää tavoitteeksi, mutta jos saisi terveystarkastukset (lonkat, kyynärät, silmät). Kisa mielessä näyttely. Ensiviikonlopun jälkeen päätän rallytoko kisasta kun meillä on koulutus tuokio. Kuinka paljon se syttyy asian kanssa. Itse en niin toko ihminen ole, mutta tuo koira on liikkeitä kai pitäisi alkaa hiomaan parempaan kuntoon ja miettiä vakavasti myös sinne puolelle kisaa.

Elsa astutettiin vuoden lopulla, mutta Elsa jäi valitettavasti tyhjäksi. Yritämme uudelleen tämän vuoden aikana. Muita suunnitelmia Elsalle ei ole tälle vuotta ajateltu. Mikäli Elsan mahdollinen pentue kiinnostaa voi asian tiimoilta ottaa yhteyttä.

Fiasco terveystarkastettiin kesällä ja asian kanssa ei mennyt ihan putkeen. Kyynärkuvat kelpasi kerta yrittämällä kennelliittoon, mutta lonkkakuvat jouduttiin valitettavasti ottamaan uudemman kerran. Terveenä se sieltä silti tulivat! Fiascolle on myös pentue suunnitteilla 2017 vuodelle. Mikäli haluat kuulla lisää voit ottaa yhteyttä.

Lexi synnytti huhtikuussa kahdeksan pentua. Synnytys ja pentujen hoito meni todella rauhallisen mallikkaasti eka kertalaiselta. Lexi oli hyvä äiti. Lexin ja Rentun
pentueesta Milo (Trindy’s Alejandro) oli voittaja näyttelyn puppy show:n VSP-pentu!  Lexin kanssa yritettäisiin työstää nouto juttuja tänä vuonna lisää. Lexin DE testaus on myös jossain kohtaa tätä vuotta listalla.

Rentun tavoitteet. Jospa päästäisiin yhteen näyttelyyn. Ei se pahan näköinen ole, mutta aika pieni ja mitään sanomaton kun on niin kevyt poika. Hyvä hetki kun turkki päällä ja massa kohdillaan niin näyttää omaan silmään ihan hyvältä. Rentun PRA ja DE testaus on myös ajatuksissa jossain kohtaa tälle vuotta.

Rakas Charlie poistui luotamme yllättäen heinäkuussa ❤

vosupaajoulu

Vosu neiti joulukuussa 2016

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s